Forside        Om Klubben       Bestyrelsen        Trænere        Kontingent/Hold Info        Kampe og resultater        Event        Kalender       Shop
  Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
     Glemt login?  


BFC Lundegården gjorde det igen!
11. august 2014 - JQ
Kæmpe tillykke til de flotte placeringer ved Vildbjerg Cuppen for årgang 2002 og 2000 - Læs mere i Ballerup Bladet

Kontingent
3. august 2014 - JQ
Så er der åbnet op for tilmelding til netop dit hold. Har du ikke fået en mail i starten af juli med en forhåndsbetaling kan du nu tilmelde dig under "kontingent/hold info". Har du tidligere betalt kontingent logger du bare ind med din profil og tilmelder/betaler for 2. halvår 2014

Go' Sommerferie 
11. juli 2014 - JQ
Vi ønsker alle en rigtig god sommer, og ikke mindste en god ferie. Holdende starter op igen i uge 33, men forhørt dig hos din træner eller koordinator for den præcise dato. Der kommer snarest en mail ud omkring kontingentindbetaling til eksisterende medlemmer og nye medlemmer kan tilmelde sig her på siden, når vi åbner op for tilmeldingen. Så hold øje med siden. :-)

Sjællandsmester U14 
24. juni 2014 - JQ
Vores årgang 2000 (U14) blev i søndags sjællandsmestre ved at vinde over Vordingborg 5-0 i finalen. De gik ubesejret gennem hele turneringen samt fik 3 sikre sejre ved SM.
KÆMPE TILLYKKE!

Årets frivillig 2014
24. juni 2014 - JQ
Bestyrelsen har efter at have gennemgået de indstillinger vi har modtaget fra trænere og medlemmer besluttet at udpege Per Kristensen som årets frivillig 2014.

Per gør en stor indsats for både årgang 2000 og 2005, hvor han arbejder hårdt for at spillerne skal have så optimale forhold som muligt. Per er ligeledes en stor hjælp i klubben generelt og han er altid klar til at give en hjælpende hånd, hvor der er behov.

Stort tillykke til Per. :-)