Forside        Om Klubben       Bestyrelsen        Trænere        Kontingent/Hold Info        Kampe og resultater        Event        Kalender       Shop
  Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
     Glemt login?  

 
25% i Sportigan Ballerup
24. november 2015 - JQ
Sportigan holder Black Friday med dette super tilbud.
Husk at støtte vores sponsorer, de støtter os!
Sportigan Ballerup har fredag den 27. november aften åbent til kl. 22 og har valgt at give 25% rabat på alle vores varer i butikken, gælder dog ikke nedsatte varer!
BEMÆRK - BEMÆRK - træningstider og steder.
19. oktober 2015 - JQ
Bemærk venligst at træningstider og steder ikke er opdateret for vores hold. Det skyldes at det ikke er på plads endnu, da vi afventer Ballerup Kommune på fordelingen omkring Topdanmark Hallen og den nye kunstgræs i Måløv. Så kontakt venligst det pågældende trænerteam hvis du vil vide mere.


 
Årgang 2005/06 har vundet en FC Nordsjælland inspirationstræning
17. september 2015 - JQ
Torsdag d. 24. september kl. 16.45-18.15 vil der komme nogle FCN trænere og afholde en træning med drengene. Træningen vil arbejde med nogle fastlagte temaer, og vil være inspireret af de træningspas der benyttes i FCN/BK Elite. Så hvis I har lyst til at komme og blive inspireret af, hvordan man også kan afholde en træning, så er I meget velkomne til at dukke op.
        

 
 Godt igang!
31. august 2015 - JQ
Alle hold er kommet rigtig godt i gang med efterårsturneringen. Kunne du tænke dig at følge med kan du bare klikke her.


                                     
U12, årgang 2004 vinder Herfølge Cup!
17. august 2015 - JQ
Årgang 2004, U12 deltog i lørdags i opstartsstævnet Herfølge Cup, inden sæsonen sparkes i gang.
Det tyder på en god sæson, da holdet spillede sig frem til finalen. BFC Lundegåden skulle møde Køge BK. Efter 0-0 i ordinær tid, var der 3 min. GoldenGoal, men ingen af holdene formået at putte den i kassen. Så det hele endte i straffesparks konkurrence. Det lykke at tage guldet, da vores målmand (Mads P) lige mente at han skulle redde alle 3 spark fra Køge BK.
Stort tillykke med de flotte guldpokaler som hver spiller fik med hjem.

 
KALENDER KOMMENDE AKTIVITETER


STOR TAK TIL