Forside Om Klubben     Bestyrelsen Trænere Kontingent/Hold Info Kampe og resultater Event Kalender     Shop     Markedsplads
  Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
     Glemt login?  

 
Ekstraordinær generalforsamling 12. september 2017
14. august 2017 - JQ

Kære medlemmer og forældre.  

Som et led i den information I har fået fra børneformand Steen Kragelund og bestyrelsesmedlem Kenneth Andersen har vi i ungdomsrækkerne ikke nogen trænere, da de er rykket til en ny fodboldklub, og de fleste af ungdommens medlemmer har valgt at følge deres træner. 

Dette er sket i foranledning af at vores U17-19 hold i marts 2017 valgte at stoppe omgående i BFC Lundegården da deres træner stoppede i klubben, og drengene ikke ønskede at blive trænet af andre som ikke er i samme kategori i trænercertifikater - og da de har haft samme træner i 12 år, og føler at den videreudvikling der skulle til, skulle fastholdes af denne træner.
Bestyrelsen afholdte et møde med drenge for U-17-19 for at fastholde dem i klubben, men dette ønskede drengene ikke hvis de ikke kunne få ønsket om den specifikke træner opfyldt.
Dette kunne ikke tilgodeses da træneren ikke ønskede at træne i BFC Lundegården med den siddende bestyrelse. 

Da vi i maj måned begynder at tænke på at tilmelde hold til sæsonstart, bliver BFC Lundegårdens formand kontaktet af flere ungdoms trænere da de ikke længere ønsker at træne i BFC Lundegården da man ikke kan videreudvikle spillere i ungdommen når der ikke på de forskellige hold er nogle at spille op eller ned til. 

U15 trænerne trækker sig da sæsonen var færdig, da U15 bliver U16, og har behov for at kunne spille op ad til. Dette kunne man af gode grunde ikke, da U15 var det ældste hold i BFC Lundegården. U16 vælger at rykke til den klub som deres trænere er rykket til. 

Ligeledes er det samme sket for U13-12-11. På pigernes side er det ene pigehold stoppet, da der ikke var nok spillere til at kunne stille hold, nogle havde længerevarende skader, og andre rykkede til de større klubber.

Det betyder derfor, at man i BFC Lundegården midlertidigt kun har børneårgange og en enkelt ungdomsårgang (2007).

På baggrund af dette beslutter fire af bestyrelsens nuværende seks medlemmer ikke at genopstille til bestyrelsen, da man ifølge BFC Lundegården vedtægter skal have et medlem i klubben (spiller eller selv være medlem) for at kunne sidde i bestyrelsen.

Formand Pia Førgaard har på den baggrund selv valgt at trække sig fra formandsposten og bestyrelsen.

Derudover har næstformand Ole Nielsen, bestyrelsesmedlem Kenneth Førgaard, samt ungdomsformand Sebastian Sørensen også valgt at stille sit kandidatur til rådighed. 

Som konsekvens af dette ser vi desværre ingen anden udvej end at indkalde til ekstraordinær generalforsamling med henblik på at vælge en ny bestyrelse til BFC Lundegården, da vi ikke som situationen er lige nu overholder vores egne vedtægter. 

Der indkaldes hermed til Ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 12.september kl. 18.00 i klubhuset for valg af ny bestyrelse og med følgende dagsordre:
  • Valg af dirrigent
  • Valg af referent
  • Valg af ny bestyrelse
  • Eventuelt 
Med sportslig hilsen
 
Pia Førgaard, Formand
Ole Nielsen, Næstformand
Steen Kragelund, Kasserer
Steen Kragelund, Børneformand
Sebastian Sørensen, Ungdomsformand
Kenneth Andersen, Bestyrelsesmedlem
Kenneth Førgaard, BestyrelsesmedlemKontingent 2. halvår 2017
7. juli 2017 - JQ
Så er der sendt mail ud med kontingent opkrævningen.

 

            KALENDER KOMMENDE AKTIVITETER


STOR TAK TIL

 

 

                        
Intersport
BALLERUP CENTRET