Forside        Om Klubben       Bestyrelsen        Trænere        Kontingent/Hold Info        Kampe og resultater        Event        Kalender       Shop
  Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
     Glemt login?  

Flot 3. Plads og Fairplay pokal i Tønder Hydro Cup
10. april 2015 - JQ
BFC Lundegården, U10, årg. 2005 deltog i påsketurneringen Tønder Hydro Cup. Det var en spændende og meget tæt turnering, hvor holdene matchede hinanden rigtig fint.

Efter indledende gruppespil gik BFC Lundegården videre til ”Final 4”, som var måden man havde valgt at afvikle finale stævnet på. Her sluttede BFC Lundegården på en meget flot og fortjent 3. plads á point med 2. pladsen, men havde desværre scoret 1 mål mindre.
Der var præmier til 1, 2 & 3 pladsen, efter drengene havde været en tur på podiet, skulle de op igen, da de havde vundet den eftertragtede fairplay pokal, i U10 rækken.

Sluttelig vil vi på årgangen gerne takke Nordea Fonden og alle forældre mange gange for støtten, som var medvirkende til at turen kunne realiseres. Drengene har fået en stor oplevelse, som de vil huske de næste mange år. / THVA
            

Græstider og banefordelingen!
9. april 2015 - JQ
Træningstiderne for græstræningen samt banefordelingen er nu klar og er lagt op under kontingent/holdinfo. :-) 


Beretning fra pressemødet om FCBEscola

31. marts 2015 - JQ
Læs her beretningen fra pressemødet.


Samarbejde med FC Barcelona Escola Copenhagen

26. marts 2015 - JQ
Det er med glæde, at vi kan meddele, at Ballerup Kommune har indgået en samarbejdsaftale med FC Barcelona Escola Copenhagen omkring etablering af et Fodbold Academy i Ballerup.

Der vil være et tæt samarbejde mellem FC Barcelona Escola Copenhagen og følgende klubber: Ballerup-Skovlunde Fodbold, Grantoften IF og BFC Lundegården.

Samarbejdet blev offentliggjort torsdag formiddag på et pressemøde i København.

Læs også mere her
            
Hvis der er spørgsmål kan nedenstående kontaktes:
Dennis Laursen, mobil 22 61 76 24             

 
 
 
Ordinær Generalforsamling!
3. marts 2015 - JQ
Så er det blevet tid til den årlige ordinære generalforsamling. Den afholdes den 31. marts 2015 kl. 19.00 i klubbens lokaler.
Dagsorden efter vedtægterne.


Årgang 2005 - tilskud fra Nordea Fonden
28. januar 2015 - JQ
Årgang 2005 pudser formen af inden sæson start med en tur i påsken til Hydro Tønder Cup 2015.

Denne fantastiske tur er kommet i stand med blandt andet støtte fra Nordea Fonden på DKK 10.000.-.

Turen til Tønder vil give et fantastisk afsæt til den kommende sæson, hvor årgang 2005 igen skal spille imod en årgang ældre, som det også var tilfældet sidste sæson. Her spillede de i begynder rækken og sluttede på en flot og fortjent 3. plads.
Foråret 2015 skal 05´erne stadig spille imod 04´ere dog rykker de en række op, til række 3.

Vi håber meget at påske turen til Hydro Tønder Cup vil styrke kammeratskabet yderligere iblandt vores drenge, og give dem en oplevelse som de altid vil kunne huske tilbage på med glæde. Vi tager af sted fredag d. 3. april fra BFC Lundegården og lander igen sent søndag d. 4. april.
Vi vil meget gerne i trænerteamet takke Nordea Fonden for at være med til at realisere turen, samt rette en stor tak til de forældre som har bidraget til at få turen på skinner.
Mvh. Trænerteamet Årg. 2005


Kontingent - 1. halvår 2015!
13. januar 2015 - JQ
Så har alle nuværende medlemmer modtaget en mail med kontingentindbetaling for 1. halvår 2015. Betalingsfristen er selvfølgelig 1/2-2015 og ikke 1/2-2014 :-)
BEMÆRK - Det er vigtigt at man bruger linket i mailen, da man så er sikret plads på sit hold. (for nye medlemmer åbner vi for tilmelding til 1. halvår 2015 den 2/2-2015)              

 
KALENDER KOMMENDE AKTIVITETER


STOR TAK TIL