Forside        Om Klubben       Bestyrelsen        Trænere        Kontingent/Hold Info        Kampe og resultater        Event        Kalender       Shop       Markedsplads
  Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
     Glemt login?  

Champions League for Kids den 28. maj
3. maj 2016 - JQ
Vi har i børneårgangen valgt at gentage en kæmpe succes fra sidste år, nemlig Champion Leauge for kids, som spillerne synes virkelig det var sjovt, så vi håber at mange vil deltage, og vejret er med os.

Så I inviteres hermed til det traditionsrige Champions League arrangement i
BFC Lundegården. Arrangementet løber af stablen den 28. maj 2016, med start klokken 14.
 
Læs hele programmet her.

Med sportslige hilsener
Børneårgangen samt Børneformand

 

 
 
Lang Lørdag d. 21 maj!        
25. april 2016 - JQ
Så er der Lang Lørdag...   
 
Vi starter allerede kl. 9.30 med U12 pigerne - så kom en tur op på Højager og få en super hyggelig dag med masser af fodboldkampe og aktiviteter. Du kan også få stillet din sult og tørst. :-)

Vi glæder os til at se en masse på banerne den 21. maj 2016

Se programmet her..

 
 


 


Opstartsstævner for Årg. 2004, U12!
4. april 2016 - JQ

Årgang 2004, U12 har i weekenden været til 2 opstartsstævner, et med U12-2 og et med U12-1

Vores U12-2 spillede om lørdagen i Strøby. Årets første kampe på græs endte med 2 nederlag og en sejr, men spillet blev bedre og bedre.

Vores U12-1 spillede om søndagen i Regstrup (Jernløse Boldklub) til Toftegård Biler Cup 2016. Vi var så ubeskedne at vinde finalen 1-0 mod Tølløse efter en disciplineret indsats. Puljekampene vandt vi 4-2 og 2-1. Stort tillykke til drengene.


Fra venstre ses: Sebastian H, Patrick, Asger, Sebastian B, Jonas,  Marius, David, Mads P, Emil, Jonathan og Markus.
 
Nu er vi så klar til udendørssæsonen! :-)

            

 
 
Champions League for kids
18. marts 2016 - JQ

BFC Lundegårdens U8 hold spillede sidste søndag sin sidste kamp i CL For Kids finalerunden, og endte med at blive en flot nummer 4 ud af 20 tilmeldte hold. De har igennem hele turneringen vist spil af virkelig fornemt niveau, og har vist masser af moral, god holdånd og sportsmanship. Alle tre ting som trænerteamet har lagt meget vægt på, så det har været en fornøjelse at følge.
På billedet ses;
Bagerst fra venstre: Victor Højer, Noah Wohlgast, Noah Kragelund og Lucas Wammen Berge-Hansen Forrest fra venstre: Noah Berg, Emil Dyregaard og Nemanja Scepanovic.

Udover disse har følgende drenge deltaget: Jonathan German Steffensen, Kasper Højrup, Simon Ehlers, Jari Vadmand, Hjalte Halschou-Jensen, Laurits Zornhaugen

/Steen Kragelund, træner U8.

 

 
 
Generalforsamling 2016 
26. februar 2016 - JQ
Ballerup Fodbold Club Lundegården indkalder til ordinær generalforsamling  onsdag d. 30/3-2016 kl. 19:00 på skovvej 59 (Klubhuset).

Du kan downloade dagsorden her. 


Vi glæder os til at se jer og håber en masse vil dukke op.

 

Med sportslig hilsen

Bestyrelsen


            

 

Julen varer lige til påske 
12. februar 2016 - JQ
I løbet af november og december havde klubbens medlemmer mulighed for at hjælpe de julegavestressede med til og fra kort samtidig med vi kunne tjene penge til klubben.

Desværre var lysten og interessen ikke overvældende så vi fik kun afsat 300 til og fra kort. Klubben havde udloddet 3 Joma træningstrøjer og lange bukser, hvis medlemmerne solgte 2.000 kort.

Det nåede vi desværre ikke, men et enkelt medlem Daniel Paaske årg. 2006 stod alene for salget af 50 kort. Det synes vi er en super indsats, som fortjener en belønning. Daniel har derfor fået overrakt det nye sæt fra Joma.

Vi giver det en chance mere til november og håber det går bedre med salget i år.

/Henrik Møller Hansen, Næstformand

 
KALENDER KOMMENDE AKTIVITETER


STOR TAK TIL