Nyheder

Corona restriktioner fra 23.10.2020
26. oktober 2020, 08.18

For børn og unge under 21 år gælder forsamlingsforbud på 50 stadig. Træning og udendørs kampe fortsætter uændret.

For indendørs idrætten skal ikke deltagende voksne bære mundbind - det betyder i princippet at forældre der gerne vil overvære træning skal bære mundbind. Trænere er undtaget.

For seniorer og ældre gælder forsamlingsforbud på 10 personer de næste 4 uger. Alle seniorkampe indtil 22 november skal aflyses.

Det er stadig muligt for voksne at træne, men maksimalt i grupper af 10, inklusive træner.

 

BFC Lundegården er naturligvis sit samfundsansvar bevidst og skal overholde myndighedernes retningslinjer ved fælles hjælp.

Brian Ehlers er udpeget som overordnet corona ansvarlig, og spørgsmål kan stilles til ham eller egne trænere, som alle er instrueret i retningslinjerne.

Ny formand I BFC Lundegården
3. oktober 2020, 08.13

BFC Lundegården har i forbindelse med den nyligt afholdte generalforsamling foretaget et skifte i bestyrelsen, som nu består af:

Carsten Berg, kasserer. Xhemil Zumberi og Kenneth Andersen (trænere U12) Peter Fagerdal (far til Hans, U12), Thorkil Andersen (bonusfar til Marius, U12).

Bestyrelsen har konstitueret sig med Brian Ehlers Petersen som ny formand. 

Han efterfølger Tina Kragelund, der efter godt 3 år på posten har valgt at træde tilbage og overdrage formandsposten til nye kræfter.

Den nyvalgte formand har været en del af BFC Lundegården de seneste 7 år. Først som træner for årgang 2009, og nu som træner for årgang 2012 og Veteranholdet hvor han også er aktiv spiller.

”Jeg er stolt og ydmyg over at blevet valgt og glæder mig til sammen med de andre frivillige at fortsætte udviklingen i klubben og skabe nogle rammer hvor vi kan opfylde klubbens værdigrundlag. Jeg ser frem til at bygge videre på det store arbejde som den tidligere bestyrelse har lavet de sidste 3 år” siger Brian der har opbakning på hjemmefronten af konen Ina og de 2 drenge der spiller i klubben.

Tak til alle frivillige
20. september 2020, 22.05

Tak til alle jer frivillige derude 💝Uden jer - ingen fodboldklub og dermed ikke muligheden for at skabe fællesskab og glæde hos de mange børn, unge og seniorer, der til dagligt har deres gang i klubben 👏🏻⚽

I uge 39 er der fokus på frivillige i det danske foreningsliv. Samme uge som BFC Lundegården har over 20 aktiviteter som almindelig træning, specifik træning, bestyrelsesmøde, kampe på flere niveauer og vores årlige stævne som selv -- på trods af omstændighederne - stadig har en størrelse, som kræver mange frivillige.

I denne uge vil vi uddele en tipskupon til medlemmerne for at hverve flere frivillige. I kan også se den her og må meget gerne melde tilbage nu hvis der er noget som I vil bidrage med allerede til weekendens stævne. 

Tipskupon BFCL .docx

Ny sponsoraftale med LØVENFYS - Diagnosticering og behandling
17. september 2020, 15.48

Vi kan med stolthed præsentere vores nye aftale med Løvenfys som kan tilbyde vores medlemmer kæmpe rabatter.

Løvenfys er drevet af Nicolaj Løvenhøj som er fysioterapeut, der arbejder ud fra P-DTR, et banebrydende nyt paradigme indenfor fysioterapi, der yder smertebehandling med udgangspunkt i kroppens receptorer og reflekser.

Se mere: https://www.lovenfys.net/

De bedste anbefalinger fra flere medlemmer i klubben.

Aftalen består i at medlemmer af BFC Lundegården kan få en behandling inden kl 17 for 300 kr, hvor normalprisen er 950 kr

Nicolaj har på hjemmesiden oprettet en booking funktion der hedder BFC Lundegården som man skal benytte for at få rabatten.

 

Tank hos OK - de støtter os
11. maj 2020, 15.27

Nu kan du også støtte klubben med dit Dankort. Det er supernemt, og OK betaler sponsorbeløbet. Hent OK’s Tank & Betal-app, og tilføj dit Dankort i appen. Så støtter du klubben med 5 øre/liter, hver gang du tanker bilen.

Husk at vælge BFC Lundegården som klub man vil støtte inde i app’en.

Det er selvfølgelig også stadig muligt at tegne og tilknytte et benzinkort via www.ok.dk - husk også her at vælge klub man støtter.

 


Få rabat og støt klubben
5. maj 2020, 14.43

Gør en god handel og støt klubben. Pengene bliver øremærket til en aktivitet for alle medlemmer, når tiden tillader det.
Holdsport har taget initiativ til at støtte foreningerne.
Vi er klar over at situationen ude i foreningerne er svær i disse tider. Derfor er Holdsport gået sammen med seks stærke partnere om et koncept, der skal hjælpe foreningerne økonomisk.


Link til rabat

Fodboldskole i BFC Lundegården
20. april 2020, 10.07

Det er med en vis stolthed at vi kan offentliggøre, at der er indgået et samarbejde imellem BFC Lundegården og Pro Defending om afholdelse af Pro Defending fodboldskole i sommeren 2020 på vores dejlige baner på Håbets Vej!

Så sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen  i uge 29 næste år, hvor der afholdes Pro Defending fodboldskole over en hel uge for U8-U13 spillere 

BFC Lundegården har netop indgået et samarbejde med G4S
20. april 2020, 10.07

Til alle i BFC Lundegården,   

”Vil du undgå tyve, røg og vand, så er jeg din mand” 

BFC Lundegården har netop indgået et samarbejde med mig. 

Aftalen går kort og godt ud på, at jeg kan tilbyde alle medlemmer – samt familie, venner, bekendte og lokalområdet – et særtilbud på en ny G4S tyverialarm. 

Du får ekstraordinære tilbud på en tryggere hverdag med alarm og støtter samtidig klubben økonomisk for hver nye alarm, der bliver bestilt gennem aftalen. 

Udover rabatten, donerer G4S 1.000 kr. til Jeres klub, for hver nye G4S alarm, der bliver installeret via aftalen. 

Hvis du har overvejet at få sikret dit hjem, er G4S alarm det helt rigtige valg. Alarmen sikrer dig mod indbrud og giver besked ved brand, vandskade og strømsvigt.  G4S lader dig altid følge med live via app, så du se hvornår børnene kommer hjem fra skole, se hvad hunden laver i stuen og mere. Og om du, i morgenstundens stress og jag, har glemt at tilkoble systemet. Altså med andre ord får du en virkelig smart alarm.  

Få besøg af mig Jeg hedder Christoffer og er din lokale G4S sikkerhedskonsulent. Jeg kommer gerne forbi og gennemgår sikringsniveauet i din bolig og giver dig et uforpligtende tilbud på alarm løsningen. Sikkerhedstjekket koster dig ikke noget. Ring og lav en aftale.  
G4S Sikkerhedskonsulent Christoffer Mundt Telefonnummer 91 17 81 49 christoffer.mundt@dk.g4s.com

Se også vedhæftet PDF

Alle der bliver henvist gennem klubben vil som minimum spare 20% på abonnementet samtidig, med dette matcher vi også alle eksisterende alarmer fra andre selskaber og trækker 20% fra (som udgangspunkt).

Kontakt G4S's sikkerhedskonsulent

Christoffer  Mundt Nielsen 91178149

HUSK at sig at det er gennem klubben at du har set tilbuddet !

Vores kode er 21277963


BFC G4S.pdf

BFC LUNDEGÅRDEN VIN !
20. april 2020, 10.06

BFC LUNDEGÅRDEN har nu sin egen vin ! I samarbejde med gode mennesker er det lykkedes os at få fat i en fortræffelig vin med egen etiket. 

Vi har fået en god pris, så vinen kan købes til 75 kr for 1 og 400 for 6 flasker. 12 flasker kan købes for 750 kr. 

Det skal nævnes at den normale indkøbspris er 95 kroner og den vil formentlig koste 150-200 kroner flasken i butikker. Vinen kan bestilles ved at skrive til Brian på mail bep99@hotmail.com eller ring/sms 21277963. Betalingen sker til klubbens nummer som er 67860.

Levering kan aftales, ellers kan den hentes på Axel Juels Alle 11.

BFC Lundegården vin, er et initiativ for at få en ekstra indtægt til fordel for medlemmerne i klubben. Vinen er produceret af Alberto Falezza www.tenutefalezza.com/  og importeret med assistance fra GILA Vinimport APS, www.gilavin.dk

Som det fremgår af etiketten, som er lavet med hjælp fra Peter Fagerdal (far til Hans årgang 2009) er vinen en Corvina Ripasso. Corvina er en af de vigtigste druer i produktionen af Amarone og Ripasso samt andre vine fra Valpolicella. Af baglabel kan man se at den er fra 2016 og har en alkoholprocent på 14,5.

Selve etiketten er præget af vores klubhus, logo og navnet på vinen som er Castello Speranza som betyder Håbets slot, og henleder opmærksomheden på vores klubs beliggenhed som er på Håbets vej. 

Beskrivelsen af vinen fra Gilavin:

Tæt struktur med flot rød kant. Duften er præget af mørk chokolade og tobak samt brombær. 

Smagen er kraftfuld og der er bløde tanniner. Vinen har en anelse restsødme der balanceres fornemt af den kraftfulde frugt og koncentration. Vinen er en fremragende ledsager til rødt kød, grill retter, vildt og ost.

Du vil med fordel kunne dekantere vinen og derved opnå en fyldigere vin.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Old Boys holdet erobrer titlen
20. april 2020, 08.36

Old Boys snuppede pokalen

Efter en hård vinteropstart var nogle af klubbens mest farverige hold klar til Kamp 2 om at være klubbens bedste hold.

Old Boys havde revanche efter det klare nederlag i den første prestige match. Der var skiftet markant ud i truppen hos Old Boys der op til kampen havde forstærket sig med blandt andet en af de bærende kræfter fra Veteranernes første sejr. En lovlig men måske noget usportslig aktion fra de hævntørstige Old Boys, da Veteranerne med deres ellers så velorganiseret spilkoncept manglende lige netop denne brik i en ellers bred trup.

Fra kampens start virkede det som om Old Boys havde mest at spille for. Der blev kommunikeret på en måde der gjorde at alle i de nye flotte rød/sorte spilledragter var tændte. Veteranernes tro på egne evner var nok større end deres formåen til at udnytte dem, og trods ihærdige forsøg både fra midten og siderne, så ville bolden ikke ind.

Da de første 15 hæsblæsende minutter var overstået og kampen var mest jævnbyrdig, kommer en situation som former resten af kampens forløb. Veteranerne forsøger sig med et skud udefra som bliver rettet af og Old Boys fremragende målmand får med en hurtig reaktion parerede bolden som springer ud til en holdkammerat som sætter gang i en hurtig omstilling. En smart aktion fra den fremadstormende angriber får fanget Veteranholdets målmand på det forkerte ben og dermed blev det 1-0.

Kort efter øgede Old Boys føringen til 2-0 og ved halvlegens sidste angreb blev det desillusioneret Veteranhold fanget endnu engang i en kontra, og så var det 3-0 ved halvleg.

Veteranerne indledte anden halvleg med en decideret kamikazetaktik, som bestod i at have så mange spillere som muligt i et offensivt presspil mod Old Boys holdets solide defensiv.

Det gav flere gode muligheder til Veteranerne. Men Old Boys målmanden viste flere store redninger i sin nye orange spilledragt, med hurtige reaktioner på flere afrettede skud og gode indgriben ude i feltet på de farlige indlæg. Blandt Veteranerne var der ikke tvivl om at han skulle kåres til Man of the Match.

Taktikken måtte næsten give bagslag, og det skete da også. 10 minutter før tid brød Old Boys igennem på flankerne og satte sømmet i Veteranernes kiste. Endnu et flot mål af de velspillende Old Boys, Og så var den kamp sådan set færdig, og publikum begyndte at sive fra stadion.

I et desperat forsøg på at få reduceret mistede Veteranerne bolden op højt oppe på Old Boys banehalvdel og i en kontra som var taget ud af Fodboldens ABC, blev der spillet med førstegangsberøringer og med et cutback blev angriberen spillet fri og passerede Veteranernes reserve målmand.

Kampen endte hermed 5-0 til Old Boys og Pokalen har for en periode skiftet ejermænd.

Man kan spørge sig selv om forskellen på ude- og hjemmebane kunne have så stor betydning?
Eller spille tidspunktet? Motivationen? Presset fra fansene? Corona? Formen? Der var spillere fra Veteranholdet der ikke havde været på banen siden den store triumf for knap 3 måneder siden.
Måske var det opvarmningen hos Old Boys, hvor Veteranerne var mere optaget af at sætte kameraet i stand til at filme kampen og sætte håret?

Eller er det pga aldersforskellen, som i de udtagne trupper var henholdsvis 35,6 år til Old Boys og 42,2 år til Veteranerne, der gør at de unge havde nemmere ved at vænne sig til klimaet, som denne dag var en vindstille aften omkring frysepunktet i tørvejr, modsat de sidste mange ugers hård blæst og regn.

Ja spørgsmålene var mange og larmen fra Old Boys holdets sejrssang i omklædningsrummet overdøvede Veteranernes verbale ræsonnement om kampens udfald. I nederlagets stund var der vist enighed om at Old Boys var bedst på dagen.

Der skal lyde et stort TILLYKKE til Old Boys som nu kan smykke sig med titlen:

BFC Lundegårdens bedste hold.

Titlen er kun til låns !

 

 

Veteranerne er klubbens bedste hold
19. december 2019, 10.54

Den 18. december blev kampen om æren i klubben spillet på den råkolde kunstbane i Måløv.

Der var store forventninger til kampen mellem BFC Lundegårdens Old Boys og BFC Lundegårdens Veteraner, og trods flere afbud til kampen blev det en højintens affære.

Det taktiske oplæg hos Veteranerne overraskede storfavoritterne fra Old Boys, og med et heftigt pres de første 20 minutter fik Veteranerne fortjent bragt sig foran med 3-0 på forrygende gennemspillet mål af den formstærke fronttrio, Martin K, Mads og Lars.

I pausen fik Old Boys holdet en stor opsang, der næsten overdøvede de store kanonslag der lød nær banen. Man skulle tro at ordene var ”spil bare som de andre gør” for Old Boys holdet satte sig på resten af kampen med en massivt pres mod Veteranerne, men det blev kun til et reducerings mål, da et skud blev afrettet af den heroisk fightende forsvarskrumtap Mikael Juhl, og strøg i mål forbi den altid storspillende målmand.

En imponerende sejr af Veteranerne hvor grundformen, spilforståelsen og rutinen gjorde udslaget.

Når kramperne har fortaget sig kan Veteranerne nyde godt af håneretten til næste gang den sættes på spil.

Matchinfo

OldBoys - Veteraner

1-3  (0-3)

0-1 Lars Bonde

0-2 Martin Kramer

0-3 Mads Knudsen

1-3 Mikael Juhl (sm)

Fodboldskole billetter til BFC Lundegården i presale !!!
20. november 2019, 13.02

Fodboldskole, sommeren 2020!

Den 1. december kl 12 sættes billetterne til Pro Defending fodboldskolen i BFC Lundegården til salg. Den første uge reklamerer de ikke selv for det, så medlemmer i BFCL har en uges "forspring" inden alle kan gå ind og købe.

Det er i uge 29 (13-17 juli), og er for U8-U13 spillere.

Det er for spillere der er træningsparate, da fjolleri og useriøs tilgang til træningen ikke tolereres denne uge. Der er plads til 80 deltagere efter først til mølle princippet.

Det koster 999 kroner for en uge, hvoraf 100 kroner går til klubben, og klubben får desuden alle de bolde der anvendes når ugen er omme. Udover dette vil der være mulighed for at købe frokost til deltagerne - mere om dette senere.

Der købes billet her: https://pd.onlinebooq.dk/

Stort REMA1000 stævne hos BFC Lundegården d. 14/15 september
26. august 2019, 14.46

D. 14. og 15. september holder BFC Lundegården i samarbejde med REMA1000 stævne for U6 til U10.

Al tilmelding foregår her: https://staevner.dk/T15188/bfc-lundegaarden-rema1000-cup

Så starter vi årgang 2014 op
13. maj 2019, 16.13

Så er det for alvor forår, og det er tid til at starte en ny børneårgang op.

Mandag d. 20-05-2019 starter vi op med prøvetræning for årgang 2014. 

Vi træner mandage kl. 16.45 -17.45.

Vi glæder os til at se en masse glade og friske børn.


Banerne er klar !
8. april 2019, 09.01

Nu kan der trænes udendørs på græsbanerne ved Skovmarksskolen.

Flot præstation til Øens Holdcup
15. oktober 2018, 15.45

Det var første gang vores årgang 2009 skulle på en længere fodbold-tur. Det var derfor meget spændte drenge vi havde med til Øens Holdcup, som for U10's vedkommende blev holdt i Ringe.

Vi kunne stille to hold, som begge skulle spille første kamp allerede fredag aften. Helt magisk vandt begge hold 4-1 og så var vi ligesom i gang. Forventningerne var nu store til drengene.

Lørdag spillede begge hold 4 kampe, som endte med flest sejre. Dog måtte vi inkassere et lille nederlag og en uafgjort. Om aftenen kunne vi komme i svømmehallen og presse den sidste energi ud af drengene. Nu måtte de være klar til at sove - men nej. Der skulle spises slik og chips mens vi hyggede til landskamp mellem Irland-Danmark. 

Stævnets sidste dag, Søndag, krævede 2 kampe af hvert hold. Nu skulle der virkelig graves efter de sidste kræfter. Alle drenge kæmpede benhårdt, og i aller sidste kamp fik vi sidste mand på scoringstavlen. Hermed havde alle 10 drenge nu scoret et mål til Øens Holdcup. Det betød 14 kampe spillet, 11 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag. Flot kæmpet, drenge.

Mål er jo ikke det vigtigste (og dog). Det er holdånden og kammeratskabet. Og det har vi masser af på BFC Lundegården årgang 2009. 

Nyd lige billedet her af de 10 glade drenge, som havde en fantastisk weekend med kammeraterne. Bemærk også holdets nye flotte spillerdragter, sponsoreret af REMA1000 Ballerup og Hareskovby.

Husk generalforsamling d. 6. september
15. oktober 2018, 15.44

Sæt kryds i kalenderen torsdag den 6. september, hvor der afholdes generalforsamling i BFC Lundegården.

Da der er hold, som træner torsdag frem til kl. 18:00 vil der blive arrangeret fællesspisning mellem 18:00 - 18:45, for dem der har lyst. 

Selve mødet vil være fra 19:00 - 21:00.

Agenda og regnskab vil blive sendt ud nu på torsdag d. 9 august efter afholdt bestyrelsesmøde.

NB: Ønsker du og dit barn at deltage i fællesspisning bedes I melde dette og deltagerantal til Steen Kragelund (steenkragelund@yahoo.dk) senest mandag d. 6/8.

Opstart af årgang 2013
16. maj 2018, 14.42

Tirsdag d. 22. maj 2018 starter vi et nyt hold op for børn født i 2013. Så har du et barn der godt kunne tænke sig at prøve at spille fodbold, er det blot at møde op til prøvetræning tirsdage kl. 16.30 på vores skønne baner på Håbets Vej 7.

Alle nye spillere træner gratis frem til sommerferien.

Vi glæder os til se en masse friske børn på græsset.

Pigefodbold i BFC Lundegården
23. april 2018, 14.08

Efter en succesfuld Pigeraket og efterfølgende første træning, kan vi nu med glæde konstatere at vi også tilbyder pigefodbold i BFC Lundegården.

Piger født mellem 2008-2012 er derfor meget velkomne til at komme og spille med. Pigerne træner onsdage kl. 17-18. 

Alicja (mor til Laura og Viggo) har meldt sig som træner. Tak til Alicja. 

Fremover vil Alicja have behov for en hjælpende hånd fra en anden forælder eller to, så tilbyd gerne din hjælp hvis dit barn er på vores nye seje pigehold.

Støt BFC Lundegården når du tanker
22. april 2018, 17.45

Nu kan du også støtte klubben med dit Dankort. Det er supernemt, og OK betaler sponsorbeløbet. Hent OK’s Tank & Betal-app, og tilføj dit Dankort i appen. Så støtter du klubben med 5 øre/liter, hver gang du tanker bilen.

Husk at vælge BFC Lundegården som klub man vil støtte inde i app’en.

Det er selvfølgelig også stadig muligt at tegne og tilknytte et benzinkort via www.ok.dk - husk også her at vælge klub man støtter.


Der skal laves 10 nye aktive aftaler om året for at sponsoratet forlænges.

Pigeraketten i BFC Lundegården
10. april 2018, 11.39

Vi er glade for at kunne invitere til DBU's spændende aktivitet for piger i alderen 5-11 år.
Pigeraketten giver piger et indblik i fodboldens verden ved at tage dem en tur i rummet og gennem en række sjove fodboldstationer. Hele arrangementet afvikles af trænere og frivillige fra BFC Lundegården samt konsulenter fra DBU.

"Den røde tråd" - fodboldfilosofi
18. februar 2018, 16.48

Den Råde Tråd er et fælles værdisæt og en sammenhængende ”fodbolduddannelse” med fælles træningsfilosofi.

> Læs mere

Housewarming i det nye klubhus
28. november 2017, 21.17

Kære forældre og medlemmer i BFC Lundegården,

I inviteres hermed til housewarming i klubbens nye klubhus på den gamle Skovmarksskole, Håbets Vej 7, søndag den 10. december klokken 11 – 16. Man er ikke forpligtet til at være med i alle timerne, men kan deltage i det omfang det er muligt. Al hjælp vil være værdsat.
 
Tanken er at vi alle hjælpes ad med at indrette det nye klubhus efter medlemmernes ønsker, og dem der har mulighed for det må gerne medbringe værktøj (skruemaskine, hammer, søm, skruer osv.). Skulle der være nogen der ligger inde med sækkestole, sofaborde, skabe, skriveborde, tv-møbler, fjernsyn, playstation eller andet man ikke længere selv skal bruge og gerne vil donere til klubben og børnene vil dette blive modtaget med glæde. Skriv gerne til steenkragelund@yahoo.dk hvis man har noget man gerne vil donere, så kan Steen koordinere.
 
Når klokken er 13 vil der bliver serveret hot dogs og burgere, og der vil være øl og sodavand til voksne og børn hele dagen.
Undervejs vil bestyrelsen også informere om de nye tiltag der er igangsat.
 
Tag endelig børnene med - det er dem der i høj grad skal være med til at bestemme hvordan de vil have indrettet deres klubhus - og der er mulighed for at de kan rende over og spille fodbold i enten Egebjerghallen eller på atletikbanen.

Med sportslige hilsener
BFC Lundegårdens bestyrelse

​Regnskab og bestyrelsesberetning
28. november 2017, 21.03

Bestyrelsen har færdiggjort regnskab for 2016 samt 1. halvår 2017. Ligeledes har bestyrelsen udfærdiget en beretning omkring BFC Lundegårdens økonomiske situation. Har du spørgsmål eller kommentarer må du meget gerne kontakte kasserer Carsten Berg. 

> Regnskab 2016 + H1 2017 
 
> Bestyrelsesberetning 2017

Voksenfodbold
28. november 2017, 20.57

Voksenfodbold

Kom og spil hyggefodbold med andre voksne fra lokalområdet. 

Her er holdet for dig der er rundet de 30 år, men har lyst til at hygge med lidt fodbold. Vi spiller ikke turnering, men træner 1-2 gang om ugen, hvor fokus er at der spilles på et niveau hvor alle kan være med. 

Kom og vær med til opstarten, så du kan være med til at sætte dit præg på holdet.
 
Vel mødt...
 
> Tilmeld dig her

Fodboldleg
28. november 2017, 20.54

Fodboldleg for alle børn!

Børns motorik styrkes ved bevægelse - og gerne med f.eks. en bold.
Vi tror på at tidlig leg med bold styrker motorikken, og skærper interessen for fodbold. På dette hold får barnet mulighed for at lære at være en del af en trup, modtage fælles besked og lege sig til en masse sjov med bold.

Velkommen til den nye bestyrelse
16. september 2017, 00.55

En velbesøgt ekstraordinær generalforsamling valgte enstemmigt den nye bestyrelse som er i fuld gang med at skabe en ny start for klubben. Glæd jer !