SPONSORER

REMA 1000
794%20og%20947%20logo
REMA 1000
%c3%85rgang%202012
REMA 1000

Den lokale REMA 1000 på Skovvej er sponsor for flere hold i klubben, og til vores årlige stævne REMA 1000 CUP.


CC Sportswear
Cc%20sportswear
Hos CC Sportswear kan vores tøjkollektion købes
Aabfcl
CC Sportswear som sponsor

Vi er rigtig glade for at have CC Sportswear som sponsor. Som klub får vi en række fordele ved at købe vores sportstøj og udstyr hos CC Sportswear. Husk derfor at oplyse du kommer fra BFC Lundegården når du handler i CC Sportswear

Vikke
Vikke_web
Vikke støtter Oldboys
Vikke
Vikke Aps

Specialist i kanal- og ventilationsrens. Se mere på www.vikkeaps.dk

G4S
G4s%20logo
TILBUD

Alle der bliver henvist gennem klubben vil som minimum spare 20% på abonnementet samtidig, med dette matcher vi også alle eksisterende alarmer fra andre selskaber og trækker 20% fra (som udgangspunkt).

Kontakt G4S's sikkerhedskonsulent

Christoffer  Mundt Nielsen

91178149

HUSK at sig at det er gennem klubben at du har set tilbuddet.

Vores kode er 21277963

KLUBTILBUD

Til alle i BFC Lundegården,   ”Vil du undgå tyve, røg og vand, så er jeg din mand” BFC Lundegården har netop indgået et samarbejde med mig. Aftalen går kort og godt ud på, at jeg kan tilbyde alle medlemmer – samt familie, venner, bekendte og lokalområdet – et særtilbud på en ny G4S tyverialarm. Du får ekstraordinære tilbud på en tryggere hverdag med alarm og støtter samtidig klubben økonomisk for hver nye alarm, der bliver bestilt gennem aftalen. Udover rabatten, donerer G4S 1.000 kr. til Jeres klub, for hver nye G4S alarm, der bliver installeret via aftalen. Hvis du har overvejet at få sikret dit hjem, er G4S alarm det helt rigtige valg. Alarmen sikrer dig mod indbrud og giver besked ved brand, vandskade og strømsvigt.  G4S lader dig altid følge med live via app, så du se hvornår børnene kommer hjem fra skole, se hvad hunden laver i stuen og mere. Og om du, i morgenstundens stress og jag, har glemt at tilkoble systemet. Altså med andre ord får du en virkelig smart alarm.  Få besøg af mig Jeg hedder Christoffer og er din lokale G4S sikkerhedskonsulent. Jeg kommer gerne forbi og gennemgår sikringsniveauet i din bolig og giver dig et uforpligtende tilbud på alarm løsningen. Sikkerhedstjekket koster dig ikke noget. Ring og lav en aftale.  
G4S Sikkerhedskonsulent Christoffer Mundt Telefonnummer 91 17 81 49 christoffer.mundt@dk.g4s.com

OK - Benzin
Ok
OK støtter lokal sporten
Ok%20benzin
Nemt og uden omkostninger for dig

Det er nemt !

Nu kan du også støtte klubben med dit Dankort. Det er supernemt, og OK betaler sponsorbeløbet. Hent OK’s Tank & Betal-app, og tilføj dit Dankort i appen. Så støtter du klubben med 5 øre/liter, hver gang du tanker bilen.

Husk at vælge BFC Lundegården som klub man vil støtte inde i app’en.

Det er selvfølgelig også stadig muligt at tegne og tilknytte et benzinkort via www.ok.dk - husk også her at vælge klub man støtter.

 

Der skal laves 10 nye aktive aftaler om året for at sponsoratet forlænges.