Klubnyheder

BFC Lundegården fylder 50 år i dag.

17.08.2021 / 17.08.2021

 

Ballerup Fodbold Club Lundegården blev grundlagt den 17. august 1971 og kan dermed i dag fejre 50 års fødselsdag, dog har vi valgt at udsætte fejringen til foråret 2022, hvilket forhåbentlig giver mulighed for lave et brag af en fest uden at skulle tænke på de restriktioner som der har været.

 

Sommerferien er forbi og sommerens EM fik alle til at føle sig ”en del af noget større”.

Kasper Hjulmand nævnte utallige gange at det starter ude i klubberne, hvor både piger og drenge gerne vil spille som deres idoler, og dyrke fællesskabet. Så det starter også med dig! :-) 

 

Sommeren bød også på et 6 ugers langt radioprogram der omhandlede foreningslivet, og hyldede de frivillige der gør det muligt for både børn og voksne at have sunde fritidsinteresser. Der var mange indslag om hvor glædeligt det er at yde og hvor meget man får igen. Her kan skabes venskaber for livet.

I vores klub kan vi stadig bruge flere frivillige, da vi selvom vores beskedne størrelse også har en masse opgaver. Det er især på træner- og holdleder positionerne vi gerne vil forstærkes.

Flere af børnene har en forælder som træner og det knytter et stærkt bånd mellem dem. I de yngre årgange har næsten alle børn mindst en forælder med, og når man alligevel er der så er muligheden der for at være mere aktiv og deltage. Det er en god måde at være sammen på. Så vi vil opfordre til at deltage hvis trænerne har behov for hjælp.

 

Årgang 2016 har behov for at der er nye trænere der overtager efter Peter og Martin som har nok at tage sig til med årgang 2015. Her må alle gerne tænke over om man kan bruge lidt tid på at glæde de små. For tiden træner de 1 gang om ugen i 1 time. Klubben vil være behjælpelig med gode råd, træningsplaner og uddannelse hvis det ønskes.

 

Man kan også være med til at starte årgang 2017 op.

 

Alle hold er begyndt at træne igen, og nogle er allerede godt i gang med deres turneringer. Lad det blive nogle gode oplevelser for børn og forældre, og bær trøjen med stolthed.

 

De første 50 år er nu rundet og med over 250 medlemmer er vi klar til flere gode oplevelser sammen.

 

De bedste hilsner

Brian Ehlers Petersen

formand