Klubnyheder

Flot præstation til Øens Holdcup

15. oktober 2018, 15.43

Det var første gang vores årgang 2009 skulle på en længere fodbold-tur. Det var derfor meget spændte drenge vi havde med til Øens Holdcup, som for U10's vedkommende blev holdt i Ringe.

Vi kunne stille to hold, som begge skulle spille første kamp allerede fredag aften. Helt magisk vandt begge hold 4-1 og så var vi ligesom i gang. Forventningerne var nu store til drengene.

Lørdag spillede begge hold 4 kampe, som endte med flest sejre. Dog måtte vi inkassere et lille nederlag og en uafgjort. Om aftenen kunne vi komme i svømmehallen og presse den sidste energi ud af drengene. Nu måtte de være klar til at sove - men nej. Der skulle spises slik og chips mens vi hyggede til landskamp mellem Irland-Danmark. 

Stævnets sidste dag, Søndag, krævede 2 kampe af hvert hold. Nu skulle der virkelig graves efter de sidste kræfter. Alle drenge kæmpede benhårdt, og i aller sidste kamp fik vi sidste mand på scoringstavlen. Hermed havde alle 10 drenge nu scoret et mål til Øens Holdcup. Det betød 14 kampe spillet, 11 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag. Flot kæmpet, drenge.

Mål er jo ikke det vigtigste (og dog). Det er holdånden og kammeratskabet. Og det har vi masser af på BFC Lundegården årgang 2009. 

Nyd lige billedet her af de 10 glade drenge, som havde en fantastisk weekend med kammeraterne. Bemærk også holdets nye flotte spillerdragter, sponsoreret af REMA1000 Ballerup og Hareskovby.