Klubnyheder

BFC Lundegården har netop indgået et samarbejde med G4S

28. februar 2020, 12.23

Til alle i BFC Lundegården,   

”Vil du undgå tyve, røg og vand, så er jeg din mand” 

BFC Lundegården har netop indgået et samarbejde med mig. 

Aftalen går kort og godt ud på, at jeg kan tilbyde alle medlemmer – samt familie, venner, bekendte og lokalområdet – et særtilbud på en ny G4S tyverialarm. 

Du får ekstraordinære tilbud på en tryggere hverdag med alarm og støtter samtidig klubben økonomisk for hver nye alarm, der bliver bestilt gennem aftalen. 

Udover rabatten, donerer G4S 1.000 kr. til Jeres klub, for hver nye G4S alarm, der bliver installeret via aftalen. 

Hvis du har overvejet at få sikret dit hjem, er G4S alarm det helt rigtige valg. Alarmen sikrer dig mod indbrud og giver besked ved brand, vandskade og strømsvigt.  G4S lader dig altid følge med live via app, så du se hvornår børnene kommer hjem fra skole, se hvad hunden laver i stuen og mere. Og om du, i morgenstundens stress og jag, har glemt at tilkoble systemet. Altså med andre ord får du en virkelig smart alarm.  

Få besøg af mig Jeg hedder Christoffer og er din lokale G4S sikkerhedskonsulent. Jeg kommer gerne forbi og gennemgår sikringsniveauet i din bolig og giver dig et uforpligtende tilbud på alarm løsningen. Sikkerhedstjekket koster dig ikke noget. Ring og lav en aftale.  
G4S Sikkerhedskonsulent Christoffer Mundt Telefonnummer 91 17 81 49 christoffer.mundt@dk.g4s.com

Se også vedhæftet PDF

Alle der bliver henvist gennem klubben vil som minimum spare 20% på abonnementet samtidig, med dette matcher vi også alle eksisterende alarmer fra andre selskaber og trækker 20% fra (som udgangspunkt).

Kontakt G4S's sikkerhedskonsulent

Christoffer  Mundt Nielsen 91178149

HUSK at sig at det er gennem klubben at du har set tilbuddet !

Vores kode er 21277963


BFC G4S.pdf