Klubnyheder

Ny formand I BFC Lundegården

02.10.2020

BFC Lundegården har i forbindelse med den nyligt afholdte generalforsamling foretaget et skifte i bestyrelsen, som nu består af:

Carsten Berg, kasserer. Xhemil Zumberi og Kenneth Andersen (trænere U12) Peter Fagerdal (far til Hans, U12), Thorkil Andersen (bonusfar til Marius, U12).

Bestyrelsen har konstitueret sig med Brian Ehlers Petersen som ny formand. 

Han efterfølger Tina Kragelund, der efter godt 3 år på posten har valgt at træde tilbage og overdrage formandsposten til nye kræfter.

Den nyvalgte formand har været en del af BFC Lundegården de seneste 7 år. Først som træner for årgang 2009, og nu som træner for årgang 2012 og Veteranholdet hvor han også er aktiv spiller.

”Jeg er stolt og ydmyg over at blevet valgt og glæder mig til sammen med de andre frivillige at fortsætte udviklingen i klubben og skabe nogle rammer hvor vi kan opfylde klubbens værdigrundlag. Jeg ser frem til at bygge videre på det store arbejde som den tidligere bestyrelse har lavet de sidste 3 år” siger Brian der har opbakning på hjemmefronten af konen Ina og de 2 drenge der spiller i klubben.